logo_largelogo_largelogo_largelogo_large
  • خانه
  • چشم‌انداز
  • دانش‌نامه
  • فرصت‌های شغلی
  • تماس با ما
ثبت‌نام دوره
✕

کاربرد روش «اُ کِی آر» در مدیریت محصول (بخش اول)

7 اسفند 1401

روش اُ کِی آر (اهداف و نتایج اصلی) [1] در سال‌های اخیر محبوبیت تازه‌ای به دست آورده است. در نتیجه، سؤال‌هایی از قبیل «آیا می‌توان اُ کِی آر را در مدیریت محصول به کار برد؟» و «چگونه می‌توان اُ کِی آر را در مدیریت محصول به کار برد؟» را به طور مکرر می‌پرسند. در مقاله حاضر نظرم را در این مورد با شما در میان می‌گذارم.

لب مطلب اُ کِی آر

اُ کِی آر‌ها روشی برای تنظیم[2] و پیگیری[3] اهداف‌اند. بخش «هدف» می‌گوید به چه چیزی قرار است برسیم. بخش «نتایج اصلی» می‌گوید چگونه هدف را برآورده می‌کنیم. برای نمونه، هدف را می‌توانیم «افزایش مشارکت» در نظر بگیریم. نتایج اصلی را می‌توانیم مواردی از قبیل «کاربران فعال روزانه تا 20 درصد افزایش یابند»، «طول جلسه به طور میانگین به اندازه 10 درصد افزایش یابد» و «تا 30 ژوئن 2021 به هدف برسیم» در نظر بگیریم.

اُ کِی آر‌ها را می‌توانیم برای ایجاد اهداف زنجیره‌ای استفاده کنیم- اهدافی که به طور روش‌مند[4] با هم ارتباط دارند. این کار با در نظر گرفتن نتایج اصلی سطح بالا به عنوان اهداف سطح پایین قابل انجام است. همان طور که نمونه زیر نشان می‌دهد.

در نمونه بالا نتیجه اصلیِ «کاربران فعال روزانه تا 20 درصد افزایش یابند» به هدفی با نتایج اصلی «افزودن ویژگی آلفا» و «پیاده‌سازی ورود خودکار» تبدیل‌شده است. در نتیجه اُ کِی آرها‌ به هم وصل شده‌اند.

گفتنی است که اُ کِی آرها‌ در ابتدا توسط اَندی گِرووِ[6] در شرکت اینتل[7] در دهه 1970 برای تسهیل «اجرای عالی»[8] ابداع شدند. آن‌ها به افراد کمک می‌کردند تا اهداف سخت و قابل اندازه‌گیری تعیین کنند و بتوانند آشکارا برآورده شدن این اهداف را تشخیص دهند. من هم اُ کِی آر را دقیقا به این صورت در دهه 1990 در شرکت اینتل تجربه کردم.

مترجم: علی‌رضا افشار

منبع: www.romanpichler.com

عنوان مقاله: OKRS In Product Management

 

[1] (OKRs (Objectives and Key Results

[2] Setting

[3] Tracking

[4] Systematically

[5] Auto Login

[6] Andy Grove

[7] Intel

[8] excellent execution

اشتراک
علیرضا افشار
علیرضا افشار

مطالب مرتبط

13 دی 1401

داستان‌ کار در مقابل داستان‌ کاربر (بخش پایانی)


اطلاعات بیشتر
29 آذر 1401

داستان‌ کار در مقابل داستان‌ کاربر (بخش سوم)


اطلاعات بیشتر
14 آذر 1401

داستان‌ کار در مقابل داستان‌ کاربر (بخش دوم)


اطلاعات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیازمندی­‌های چابک

سایت نیازمندی­‌های چابک قصد دارد مرجع تخصصی آموزش نیازمندی­‌های نرم‌­افزار چابک در صنعت نرم‌­افزار کشور شود. این آموزش­‌ها می‌­توانند نقش موثری در راستای روشن کردن مسیر پیش روی تمام افرادی که به نحوی در حوزه نیازمندی­‌ها درگیر هستند و ایفای نقش می­‌کنند، داشته باشند. از این رو، مسیر آموزشی مشخص و روشنی را برای دستیابی به این امر مهم طراحی کرده‎‌ایم و در قالب دوره‌های آموزشی تخصصی به شما عزیران ارائه می‌دهیم..

آخرین مطالب

  • 0
    کاربرد روش «اُ کِی آر» در مدیریت محصول (بخش اول)
    7 اسفند 1401
  • 0
    داستان‌ کار در مقابل داستان‌ کاربر (بخش پایانی)
    13 دی 1401

اطلاعات تماس


جهت تماس با ما از روش های زیر یا صفحه تماس با ما استفاده کنید.

۰۹۳۶۴۳۳۱۷۰۸
Agile.Requirement@gmail.com

تمامی حقوق برای سایت نیازمندی‌های چابک محفوظ است.
ثبت‌نام دوره